FASCINATION ABOUT مزاج

Fascination About مزاج

Fascination About مزاج

Blog Article

احمدیه، عبدالله (۱۳۶۸). راز درمان. ج. ۱ جلد. تهران: اقبال. ص. ۲۸۸.

نوع خلط هر فرد در رفتار و توانایی‌های او هم موثر است. در مجموع تمام ویژگی‌ها، همچنین خاص بودن و منحصر بودن هر فرد را می‌توان به تفاوت در مقدار غلبه مزاج و خلط‌های بدن او نسبت داد.

برخی آداب و رسوم، عقاید و باورها در افراد یک منطقه آنقدر ریشه دار می‌شود و مردم با باور، تلقین و تعصبی که دارند ناخودآگاه به آن دچار یا معالجه سطحی می‌شوند.[۱]

با داشتن رژیم غذایی مناسب، ورزش و حتی مشاوره با متخصصان، می‌توانید یک سبک زندگی بهتری را بر اساس مزاج خود دنبال کنید.

میوه‌جات: شاتوت، سیب، خیار، پرتقال، کیوی، انار، آلبالو و گیلاس

رنگ زبان می‌تواند اطلاعات زیادی در مورد طبع بدن یا مزاج‌شناسی در اختیار شما قرار دهد. به همین منظور، در ادامه نکاتی را در ارتباط با مزاج‌ها و رنگ زبان بیان می‌کنیم:

اگر زبان، خیس و آبکی باشد و رگه‌هایی روی آن دیده شود، یعنی فرد دچار سرد مزاجی است.

برای سلامت بیشتر بدن، افراد باید غذاهایی مصرف کنند که در نقطه مقابل مزاج آن‌ها قرار دارد تا تعادل در طبع آن‌ها ایجاد شود.

به طور کلی طب سنتی، دلیل ایجاد بیماری‌ها را خارج شدن مزاج از حالت طبیعی می‌داند؛ مثلا ابتلا به روماتیسم را به غلبه مزاج بلغم در پا نسبت می‌دهد و کابوس شبانه را به غلبه مزاج سودا در سر.

خواص خاکشیر برای کبد چرب ؛ درمان و پاکسازی کبد با خاکشیر

یک روش بسیار موثر و درمان سریع برای افرادی که اضافه وزن بالایی دارند، انجام انواع عمل لاغری از جمله عمل اسلیو معده و جراحی بای‌پس معده است که از شایع ترین عمل معده می‌باشند و حتما باید توسط یک متخصص مجرب انجام شود.

این افراد در میان دوستان و آشنایان غالبا بی‌خیال تلقی می‌شوند و همیشه سرزنده و پر شور هستند. خیلی آن‌ها را به عنوان انسان‌های منظم و با حساب مزاج و کتابی نمی‌شناسند. از نظر هوشی وضعیت آن‌ها عالی است و حافظه‌شان عملکرد پر قدرتی از خود نشان می‌دهد.

مزاج‌های اصلی چهارگانه یا همان اخلاط چهارگانه شامل مزاج صفراوی (گرم و خشک)، مزاج دموی (یا همان گرم و ‌تر)، مزاج سوداوی (طبع سرد و خشک) و مزاج بلغمی (سرد و ‌تر) هستند که در ادامه هرکدام را توضیح می‌دهیم.

عناصر چهارگانه و طبع‌های مربوط به آن‌ها از فنون کیمیاگری است. دانشمندان تحقیقات زیادی درباره تطبیق طب قدیم و مزاج شناسی با علم روز انجام داده‌اند؛ اما موفق به هم‌خوانی این دو نشده‌اند.

Report this page